Hvorfor blogge?

 

Så kjekt at du vil lese bloggen!

Det er så mye spennende som skjer i et prosjekt, hvert fall i dette prosjektet, så hvorfor ikke blogge om det?

Du kan lese om dette prosjektet i blogginnlegget «Prosjektet 4H-gard i vekst».

Jeg (som er prosjektleder) blogger om prosjektet for å synliggjøre og oppdatere alle som bør oppdateres, om framgang, måloppnåelse, og generelt ting som skjer i løpet av prosjektperioden. Men jeg vil også at dere som kanskje bare er interessert, får følge med og se hva som rører seg. Kanskje får jeg tilbakemeldinger på ting fra dere også?  Det er jo i tillegg selvfølgelig veldig viktig at vi synliggjør prosjektets finansiører, de vi har fått penger av, viktig å ta vare på denne gruppen også, av mange grunner 😉

Det er så mye lettere og mer gøy å blogge enn å sende mange mail med oppdateringer til styringsgruppa, referansepersoner og andre som deltar i prosjektet. Så når vi møtes vet forhåpentligvis styringsgruppa hva de siste aktivitetene har vært, da slipper vi å bruke tid på det.

Bloggen er ment å være uformell, rett og slett for at det skal være greit å lese den. De fleste andre plasser er dialogen formell, for ikke å snakke om rapporten, den er mest for spesielt interesserte. Da blir dette kanalen hvor vi kan nå ut til mange flere.

13735032_10157193521720422_3878023297693253638_o

Så var det vel på tide å presentere bloggeren. Det er meg, Kristin Haanshuus. Jeg er i tillegg til å blogge, størsteparten av tiden prosjektleder for 4H-gard i vekst. Dette har jeg jobbet med i ca. ett år. Jeg er 29 år og utdannet innen både biologi og naturbasert reiseliv ved NMBU. Kan godt si at jeg kapret drømmejobben ganske kjapt etter endt utdannelse, så heldig var jeg 🙂 Jeg har fortsatt masse å lære om blogging, så hold ut, og følg med, dette kan bare bli bedre.

img_7717

Vi høres ved neste blogginnlegg 🙂

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s