Nettverkssamling i Bergen med besøk fra Innovasjon Norge

Et godt nettverk mellom 4H-gårdene er veldig verdifullt. På en slik arena kan gårdene utveksle både idéer, erfaringer og andre nødvendige tema som for eksempel prissetting.

 

gamma
Deltakerne fikk god tid (men kanskje ikke nok?) til å snakke sammen, og bli kjent med hverandre. Vi tok en matbit i gamma på Bergen 4H-undervisningsgard.

 

Derfor inviterte vi alle som er med i prosjektet, som 4H-gårder og andre, til en nettverkssamling på Bergen 4H-undervisningsgard, fredag 4. november.

Agendaen var klar, prosjektet skulle presenteres, deltakerne skulle få presentere seg selv og 4H-gården. I tillegg skulle vi ha faglig innhold, vi skulle diskutere ny nettside for 4H-gård Norge, OG alle skulle få snakke med hverandre. Midt i alt dette skulle vi jo også få tid til å spise litt, dopauser og kaffe. Det var mye som skulle presses inn på snaue seks timer. Men det gikk!!

 

presentasjon
Her viser jeg stolt frem bloggen

 

Prosjektet inviterte alle 4H-gårdene med mål om å skape et tettere nettverk, mye erfaringsutveksling, og litt faglig innhold. Det er også et mål gjøre gårdene enda mer kjent med prosjektet 4H-gard i vekst, 4H-gårdene er jo hovedpersonene i prosjektet, og de er heldigvis veldig engasjerte!

Men det er ikke bare 4H-gårdene som er med i prosjektet. En styringsgruppe som holder meg og prosjektet i tømmene, samtidig som de har det overordna ansvaret for prosjektet. Det er veldig betryggende. I tillegg har prosjektet en referansegruppe, med personer som ikke har noen reel makt på avgjørelser som blir tatt, men er en ressurs for prosjektet i form av deres faglige kompetanse som jeg kan benytte meg av. Fint!

 

deltakere
Her ser vi noen av deltakerne. Åge sitter godt mellom Guro og Guro.

 

Det ble et stort oppmøte, og nesten samtlige av 4H-gårdene på Vestlandet var representert, i tillegg fikk vi besøk fra en 4H-gård i Fredrikstad. Styringsgruppa var med, og vi fikk presentert to av referansepersonene. Så da fikk nesten alle hilst på hverandre.

 

innovasjon-norge
Hanne Wetland fra Innovasjon Norge med et veldig inspirerende foredrag.

 

Så fikk vi besøk av Hanne Wetland fra Innovasjon Norge. Hun holdt et veldig godt innlegg om markedsføring, kundereisen og det å nå ut til markedet. Hvem er kundene våre, hvordan skal vi finne dem, og gjøre våre gårdsopplevelser så attraktive at alle vil komme på besøk?

Jeg tror de fleste synes dette var en god nettverkssamling, og at alle fikk god utbytte av fredagen sin 🙂

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s