Godt nyttår!

Godt nyttår til alle som følger prosjektet!

Siden oppstarten av prosjektet i mai 2016 har dette vært et innholdsrikt år, med mye aktivitet. Vi har blant annet godkjent to nye 4H-gårder, en i Jølster i Sogn og Fjordane, og en på Aure i Møre og Romsdal. Det ligger an til at vi kan klare å godkjenne minst to nye i 2017, dette blir veldig spennende, og jeg skal fortelle mer om det senere. Mye av grunnen til godkjenningene har vært fordi vi var raske på å kontakte aktuelle gårder, og på høsten arrangerte vi studietur med gårdbrukere som var interessert i å bli 4H-gård.

I ett tidligere innlegg skrev jeg om da vi arrangerte gårdsbesøk for innvandrere på Kolbjørntunet. Det var i samarbeid med frivilligsentralen i Flora, 4H-klubbene i Florø. Dette var to veldig trivelige gårdsbesøk. Og rett før jul hadde også Tuftegarden besøk fra et asylmottak i Førde, det ryktes at denne dagen var veldig vellykket og stas for både store og små.

Førland 4H-gard på Stord har også hatt mye aktiviteter i 2016. Vi fikk tildelt penger fra Den naturlige skolesekken til å utvikle to undervisningsopplegg, det første ble holdt i september, og det neste skal være i vår 2017. I tillegg har Førland 4H-gard arrangert Gøy på landet i september, og de har også hatt mye aktivitet før jul. På Førland jobber vi også med å etablere kløvermedlemsskap som er et 4H-medlemsskap for barn mellom 4 og 9 år som gleder seg til å bli 4H-ere.

Det har vært et spennende år med mye aktivitet. Det var mange baller som ble kastet i luften, og 2017 blir et år hvor vi skal sjonglere og ta i mot de fleste. Dette blir nok et travelt år, men det blir også et spennende år.

Dere hører fra meg 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s